БСП за България се регистрира в Централната избирателна комисия  за България

...
БСП за България се регистрира в Централната избирателна комисия  за България
Коментари Харесай

БСП се регистрира в ЦИК в очакване на компроматна кампания

" Българска социалистическа партия за България " се записва в Централната изборна комисия  за България " за присъединяване в идните избори за кметове и общински съветници.

" Тръгваме с вяра и религия, че може да се промени моделът на ръководство в общините ", сподели ръководителят на левицата Корнелия Нинова, откакто внесе 10 000 подписа за регистрация на партията. 

" Сигурно няма да е елементарно, само че тръгваме с вяра и религия, че може да се промени моделът на ръководство на общини ", съобщи Нинова и подсети, че в този момент партията има утвърдени общо 161 претенденти.

" Продължаваме. Има доста богата палитра от претенденти. Потвърждаваме досегашните си сполучливи кметове ", сподели още тя, като акцентира, че на доста места общинските структури издигат локалните авторитетни персони, към които се сплотява единствено Българска социалистическа партия. Лидерът на партията съобщи, че тези, които желаят смяната, само че не могат сами, търсят Българска социалистическа партия.

За Мая Манолова Нинова уточни, че решението ще бъде взето от градската конференция на 11 септември и на 15-ти от Националния съвет. Нинова не скри, че Манолова има най-вече номинации в София. " Продължават да я предлагат и решението ще бъде на 11-ти ", разкри Нинова, като добави, че има и доста други номинации.-->

Лидерът на левицата акцентира, че Българска социалистическа партия ще се бори за повече общини с безвъзмездни детски градини, работещи общински лечебни заведения. По думите й средството за това е спечелването на надпреварата за повече места.  " Конкретно увеличение на 100 % на кметовете. Удвояване на резултата, който имаме в този момент ", очерта задачите пред партията соцводачката. " Очакваме от това, което виждаме, неприятна и компроматна акция. Съдим по това, което стартира с Мая. Ще отговорим с съответни оферти за общинското и локално самоуправление, положително, с млада, свежа и хубава акция ", разяснява още Нинова. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР